In vier stappen
naar een custom campagnestrategie voor jouw organisatie

compass
Analyse en onderzoek

Door het stellen van de juiste vragen komen we gezamenlijk tot een optimaal startpunt van de samenwerking. Hierbij staan vragen over de organisatie zelf centraal maar ook verschillende soorten doelstellingen (korte -en lange termijn) en wie de doelgroep van de campagne is. Op basis van de output hiervan en wat de USP’s (Unique Selling points) zijn gaan we aan de slag om een strategie op maat uit te werken.

idea
Design en concepting

In deze fase gaan we de analyse vertalen naar een strategie. Hierbij zetten we verschillende modellen die de customer journey (klantreis) centraal stelt. Binnen het gebruik van deze modellen voegen we campagnedoelstellingen en KPI’s (Key Performance Indicators) samen en kiezen we de kanalen waarmee we de doelgroep gaan bereiken.

search
Uitwerken en uitvoer

We zorgen dat we de juiste doelgroepen gaan bereiken met de juiste uitingen en op de juiste momenten en platformen. Hoe jouw strategie in werkelijkheid uitgevoerd moet worden presenteren we in een mediaplan. Op basis van de strategie en doelstelling geven we je advies hoe de de boodschap het best zullen dragen. Conversies als aankopen, clicks, leads worden door ons zo meetbaar mogelijk gemaakt om alle waardevolle campagne data te analyseren.

customize
Optimalisatie en rapportage

Alle campagnes die we ontwikkelen zijn tot op de komma meetbaar en in ons dashboard komen campagne doelstellingen en KPI’s samen. Aan de hand van dit dashboard heb je op alle momenten inzicht in de resultaten en doen we gezamenlijk calls om dit te pesreken en waar mogelijk bij te sturen.

Geïnteresseerd hoe wij jouw merk en/of campagne kunnen voorzien van de juiste strategie?

Omhoog Sleep Bekijk