Mizuno ‘The World At Your Feet’

Het Japanse sportmerk Mizuno is al decennia toonaangevend bij zowel recreatieve als professionele renners, en inmiddels ook onder de Nederlandse professionele hockey- en volleybal teams. Ter lancering van Mizuno’s nieuwe running collectie heeft Portland & Benjamin de online marketing campagne ontwikkeld, daarin mochten wij de nieuwste running modellen en technologieën voor 2021 bij een grote groep renliefhebbers onder de aandacht brengen.

Het meest toonaangevende model en vlaggenschip, de Wave Rider 25, viert haar 25 jarig jubileum. Aan de hand van een compleet nieuw design, technologische vernieuwingen en een grote selectie van campagnemateriaal konden we aan de slag om een mediaplan en contentstrategie te ontwikkelen die het verhaal van deze running schoen waardig over het voetlicht wist te brengen.

Onder de campagnenaam ‘The World At Your Feet’ ontwikkelden we een campagnestrategie die de lancering van de Wave Rider 25 centraal stelde. Daarvoor heeft Portland & Benjamin een interactieve full-screen omgeving ontworpen (Instant Experience), bestaande uit tekst, foto en video. Met als doel ‘verdieping bieden’ hebben we de strategie, creatie/design en technische uitvoering inhouse verzorgd. 

Dankzij de Instant Experience wisten we waardevolle data vast te leggen en dit te gebruiken om de campagne verder te optimaliseren. Zo keken we naar scroll-diepte en tijd op de Instant Experience, en wisten we op basis van personen die bovengemiddeld interesse vertoonden nog relevantere personen te bereiken. Ook wisten we de data uit deze campagne in te zetten voor de lancering van nog meer nieuwe modellen uit het running segment, zoals de Wave Sky 5, de Wave Rebellion en de Wave Skyrise.

Omhoog Sleep Bekijk