wij geven je real-time inzicht in je campagnes

Met ons dashboard zorgen we ervoor dat de resultaten en voortgang van je campagne ieder moment bij je bekend zijn. Dit dashboard is een online omgeving die je naast de updates en calls die we met je doen ontvangt en die we volledig op maat kunnen aanpassen.

Ons dashboard

Op maat ontworpen op basis van jouw doelstellingen en KPI’s

Samen stellen we de campagne doelstellingen vast en zorgen we voor maximale meetbaarheid. En zodra jouw campagne live is heb je direct toegang tot je eigen dashboard! Het dashboard is een leidend onderdeel binnen jouw campagne. Naast de calls en mail updates die wij met je doen zorgt dit ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ons dashboard

geografisch zo gedetailleerd mogelijk

Niet alleen onze online campagnes maar ook voor Digital Out of Home is ons dashboard beschikbaar. Tot op de straathoek kunnen we het aantal vertoningen van jouw advertentie rapporteren!

Ons dashboard

real-time inzicht wie we bereiken

Dat we bezig zijn met het bereiken van je doelgroep is misschien al bekend, daarom vinden we het ook belangrijk dat je ieder moment weet wie in aanraking komt met je campagne. Daarom is ons dashboard ook voorzien van real-time demo- en geografisch inzicht.

Ons dashboard

Benieuwd naar onze campagnes?

Omhoog Sleep Bekijk