Fondsenwerving en activatie Timberland Carnaby St.

Met een reeks kunstinstallaties en workshops bracht Timberland, ter ondersteuning van London National Park City, de natuur terug naar Carnaby Street. In drie maanden tijd kregen 3 artiesten de kans om de flagship store van Carnaby Street over te nemen en de natuur te gebruiken om dit te ‘vieren’.

Binnen deze campagne stonden twee doelstellingen centraal. Het primaire doel was het bereiken van relevante personen en hen te enthousiasmeren deel te nemen aan één van de workshops dmv. een downloadable e-ticket. Secundaire doelstelling was het inzamelen van geld dat ten goede moest komen van het onderhoud van London National Park City. 

Allereerst hebben we gezorgd dat we verschillende doelgroepen in kaart konden brengen, interesse in duurzaamheid, kunst, sociaal maatschappelijke impact e.d. vormden een criteria om waardevolle deelnemers te werven. Ook de aanwezigheid in de omgeving van de store was van cruciaal belang om de warmste doelgroepen zo goed mogelijk te activeren.

Door dagelijkse nieuwe content vanuit het content creatie team in de winkel te briefen en deze realtime in te kunnen zetten ontstond er een geloofwaardig en actueel beeld ter promotie van de campagne die wist aan te zetten tot actie. 

Portland & Benjamin heeft deze content vertaald naar activerende Facebook en Instagram carousels ads. De ticket downloads hebben wij ook meetbaar gemaakt om iedere euro door te kunnen rekenen naar store visits.

Omhoog Sleep Bekijk