Samen jouw doelgroep
zo goed mogelijk bereiken?

Impact maken met creatieve online campagnes is waar we het voor doen. We zorgen ervoor dat deze impact zich altijd vertaalt in de juiste campagnedoelstelling. Alle campagnes die we ontwikkelen zijn volledig meetbaar en gericht op impact.
Online advertising
Merkbekendheid
en awareness

Een sterke merkidentiteit is alles bepalend voor je online aanwezigheid. Het is het uitgangspunt van alle (online) uitingen die een merk of organisatie doet. Van je tone-of-voice, tot content en de activaties die je doet, alles begint met branding. Het zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en koppel dit aan een tailor-made campagnestrategie en je zult maximale resultaten behalen. Wij helpen je graag met het koppelen van deze twee elementen om je organisatie stapsgewijs te laten groeien.

Activatie en productoverweging

Je doelgroep online bereiken is éen ding, ze activeren en deel laten nemen aan je campagne is nog iets heel anders. Hoe breng je je merk, product of dienst dan op een waardevolle manier onder de aandacht? Met een creatieve merkactivatie  zorg je voor een langere kijkduur, meer betrokkenheid en een grotere impact van je campagne.

Leadgeneratie

Social advertising biedt krachtige mogelijkheden voor het online genereren van leads voor je merk of organisatie. Binnen deze soort campagnes staat kwaliteit bij ons centraal. Veel leads waar je uiteindelijk niks aan blijkt te hebben zijn namelijk hele dure leads zonder resultaat. Door onze manier van optimaliseren houden we kost cost-per-lead zo laag mogelijk en genereren we een maximaal aantal kwalitatieve leads die je zeer eenvoudig kunt opvolgen.

Conversie

Een van de meest belangrijke einddoelen is het ontwikkelen van conversies. Dit kan een verscheidenheid van dingen zijn, zoals: de verkoop van fysieke producten maar ook aanmeldingen voor online diensten. Conversiecampagnes zijn gebouwd op een sterke funnelmatige aanpak. Vanuit de inzet met awareness content die uitgaat van het merkverhaal, via activerende en verdiepende content naar converterende content die aanzet tot aankoop. De (potentiële) consument wordt zo gefaseerd meegenomen in het proces tot aankoop. Hierbij is het van groot belang dat binnen deze campagnes de ROAS (Return on Ad Spend) zo hoog mogelijk is.

Benieuwd hoe wij jouw doelstellingen online kunnen behalen?

Omhoog Sleep Bekijk