Branding campagne Vacature Via

Om meer naamsbekendheid te genereren, het aanbod van vacatures een plek te kunnen geven en aan te zetten tot sales lanceert Vacature Via haar branding campagne!

Vacature Via was toe aan een hernieuwde contentstrategie en met de ontwikkeling van een nieuwe campagne werd het startschot gegeven voor een nieuwe manier van werkgevers én werknemers te bereiken en te koppelen. De focus op illustratieve uitingen hebben zij doordacht weten te verleggen naar een ‘mensgerichte’ aanpak met inclusiviteit als belangrijke peiler, geborgen in het DNA van team Vacature Via. 

 

‘You Snooze You Lose’

Een nieuwe campagne die bovenstaande kader samenbrengt. Op gepaste wijze, met inachtname van de huidige brand identity en propositie, werd een campagne ontwikkeld die ‘meer smoel toont en aanzet tot actie’. Een campagne waar inclusiviteit centraal staat. Het bedrijf is dat in zijn DNA en wil dit (los van de tijdsgeest) uitdragen. 

Onze rol

Portland & Benjamin mocht deze campagne uitrollen met de inzet van van social advertising, Digital Out of Home uitingen door de hele Randstad en display advertising op geselecteerde platformen. Naast het realiseren van maximale zichtbaarheid hebben we hiermee getracht meer traffic naar de website te ontwikkelen en het aantal volgers van het Instagram account van Vacature Via een boost te geven.

Omhoog Sleep Bekijk