Sublime Awards 2022

In samenwerking met creatief contentbureau Qontent Matters mogen we een jaar lang zorg dragen voor alle paid media activiteiten van, wat ons betreft, het beste radiostation van Nederland, Sublime FM.
Binnen deze samenwerking voorzien we Sublime van strategie-voorstellen en mediaplannen die aansluiten bij interne doelstellingen en behoeften. Dit gaat van ‘always on’ branding campagnes tot aan gerichte online activatie campagnes voor verschillende programma’s. De strategieën zijn ontwikkeld mede op basis van funnel matig werken.

Jaarlijks verzamelt Sublime de soul, funk en jazz hoogtepunten van het afgelopen jaar. Niet alleen de grote gevestigde artiesten komen aan de orde, maar ook de talenten. Portland & Benjamin heeft voor Sublime en Qontent Matters de paid media strategie en executie verzorgd.

De campagne werd doorgemeten tot aan het indienen van de stemmen, waardoor we niet alleen data konden opbouwen maar deze ook konden benutten om de Sublime luisteraars en fans van de artiesten binnen de awards zo goed mogelijk te bereiken. Het doormeten heeft niet alleen interessante insights opgeleverd, maar er ook voor gezorgd dat we het mediabudget zo goed mogelijk wisten te optimaliseren.

Opvolgend op de uitreikingen van de awards is er een ‘luistercampagne’ uitgevoerd. We hebben daarmee aangezet om op basis van opgebouwde data de radio-liefhebbers te activeren om naar Sublime radio te luisteren.

Omhoog Sleep Bekijk