SORA – Dé audiovisuele kunst -en lichtinstallatie die je niet wilt missen

Unfold.art en Cultuurdorp Westergas halen het audiovisuele duo Nonotak naar Amsterdam om onder het industriële koepeldak van de Gashouder hun eigen laaghangende firmament te installeren. Dit is de audiovisuele voorstelling Sora (Japans voor ‘hemel’).

Twee jaar geleden streek in de Gashouder voor het eerst zo’n kinetische totaalervaring neer: Skalar, een installatie van Kangding Ray en Christopher Bauder, toen naar Amsterdam gehaald door de dance-organisatie Audio Obscura. Je zou Sora kunnen zien als de vervolgeditie. Unfold.art is een nieuwe Audio Obscura-afsplitsing, die zich helemaal gaat toeleggen op dit soort kinetische voorstellingen, overal ter wereld.

In samenwerking met team Unfold.art en Audio Obscura mogen wij zorgdragen voor de strategie en executie van alle online paid-media campagnes ter promotie van SORA en voor de verkoop van een maximaal aantal live show en exhibition tickets. 

Dit doen we door de inzet van een cross-media campagne waarbij we social ads, display banners, TikTok ads, Youtube pre-roll campagnes en Google search ads inzetten. Hierbij worden voortdurend A/B tests gedaan en optimaliseren we op zowel platform als contentniveau. 

SORA is nog tot 5 februari 2023 te zien in de Gashouder in Amsterdam.

Omhoog Sleep Bekijk