SEGGSY de kennisbank over seksualiteit voor jongeren

Voorkeuren, behoeften en wensen, dat is SEGGSY. Een nieuw online platform waar jongeren tussen 16-18 jaar meer kunnen ontdekken over seksualiteit en hun voorkeuren. In opdracht van verschillende organisaties waaronder Rutgers, Dance4life en Sense.info kregen we de vraag of we dit nieuwe platform van een passende campagne konden voorzien.

Vanuit een strategisch plan ontwikkelden we een creatief voorstel om tieners te bereiken, te informeren en ze vooral te enthousiasmeren om het platform te gaan gebruiken. 

We speelden in op de trend dat steeds meer jongeren TikTok (tov Google) steeds meer actief gebruiken als zoekmachine en centraal platform om niet alleen op de hoogte te blijven van vermakelijke trends, maar ook belangrijke issues. Zo werd de videocampagne SEGGSY straatinterviews ‘Ontdek jouw SEGGSY’ geboren. Aan de hand van vier centrale thema’s op het platform en aan de hand van gerichte vragen ontwikkelden we een serie straatinterviews.

@sense.info Consent vragen voordat je iemand zoent of aanraakt is belangrijk. Vragen als: Mag ik je zoenen? Wil je dat ik je 😛🍩? Zo weet je of de ander net zoveel zin heeft in wat jullie gaan doen en dat is SEGGSY! Wil jij meer weten over consent? Ga naar SEGGSY.nl! Link in bio #senseinfo #seksuelevoortlichting #lerenoptiktok ♬ origineel geluid – sense.info
Omhoog Sleep Bekijk