Performance advertising voor VIVEH

VIVEH is ervan overtuigd dat het de mode-industrie kan opschudden door het gangbare verhaal over lichaamsacceptatie en zelfliefde te veranderen. VIVEH is een merk dat lichaamsdiversiteit en inclusie omarmt, en moedigt mensen aan om volledig zichzelf te zijn. VIVEH staat voor een visuele revolutie die de normen in de mode en in de maatschappij uitdaagt.

We zijn trots op ons drie maanden durende traject, dat begon met een grondige audit van de huidige orders en marketing, campagnestrategieën en datagebruik. Gedurende deze tijd hebben we verschillende campagnes uitgevoerd om meerdere collecties te verkopen.

De visie en missie die hierboven zijn uiteengezet, worden volledig omarmd door ons team. We zijn enthousiast om deze boodschap verder te verspreiden binnen de mode-industrie en daarbuiten.

De resultaten van onze samenwerking zijn veelbelovend gebleken. We hebben niet alleen een significante toename gezien in omzet en winst, maar ook een vermindering van het aantal retouren. Bovendien hebben we met onze campagnes kwalitatief hoogwaardige doelgroepen buiten Nederland weten te bereiken, wat onze internationale aanwezigheid versterkt en de groei van het merk stimuleert. Dit succes bevestigt dat onze strategieën en inspanningen vruchten afwerpen. De klant heeft onze aanpak vervolgens zelf voortgezet met veel succes, wat aantoont dat onze methoden duurzaam zijn en klaar zijn voor verdere groei en ontwikkeling.

Omhoog Sleep Bekijk