Ledenwerving Omroep Groen

Met de slogan ‘Aarde zoekt leden’ wil de nieuwe Omroep Groen een plek bemachtigen in het publieke bestel. Door meer aandacht te vragen voor de aarde, het klimaat en duurzaamheid willen de initiatiefnemers een ‘structurele, maatschappij-brede verandering’ teweegbrengen.

Naamsbekendheid ontwikkelen, meer bewustzijn creëren voor de wereld en onze natuur en tevens een maximaal aantal leden werven voor deze aspirant-omroep. Dit was de driedelige uitdaging die bij Portland & Benjamin en het reclamebureau KesselsKramer werd neergelegd. 

Een slimme combinatie van TV, out of home en social advertising zorgde ervoor dat alle doelstellingen met uiteenlopende uitingen behaald konden worden. Portland & Benjamin heeft hiervoor een uitgebreid mediaplan uitgewerkt en met de online executie gewerkt aan verschillende doelstellingen; van awareness tot activatie.

Door voortdurend een groot aantal soorten social uitingen te A/B testen en verschillende warme doelgroepen te bereiken waren we in staat het maximale uit het mediabudget te halen.

Omhoog Sleep Bekijk