Harry Styles album release ‘Harry’s House’

Een campagne helpen ontwikkelen voor een van de grootste artiesten ter wereld is een voorrecht om te doen. Harry Styles is een muzikale gigant in wording, drukt zijn stempel op de muziekwereld, speelt in toonaangevende films en ook in de fashion industrie is hij een graag geziene gast. Toen Sony Music ons vroeg om deze speciale artiest van een online marketing campagne te voorzien waren we dan ook direct in onze nopjes.

Ter aankondiging van Harry Styles zijn nieuwe album ‘Harry’s House’ hebben we op drukbezochte locaties in Amsterdam, Den-Haag, Utrecht en Rotterdam verschillende schermen ingezet. Met een Digital Out Of Home teaser campagne wisten we op centrale locaties verschillende schermen in te kopen. De DOOH uiting werd extreem veel vastgelegd en gewaardeerd. Een ware ‘Pokémon jacht’ ontstond toen de grote groep met hardcore fans de uiting in real-life wilde ervaren en vastleggen.

De strategie en aanpak is samen met Sony Music afgestemd en vervolgens door Portland & Benjamin uitgevoerd en geoptimaliseerd. 

Omhoog Sleep Bekijk