citizenM brand awareness & activatie

CitizenM begon met een idee om de traditionele hotelbranche te ontwrichten door een luxe hybride hotel te creëren voor de moderne reizigers van vandaag – waardoor de frustraties die deze reizigers deelden wegvielen. Een nieuw soort hotel ontworpen rond een nieuw type reiziger – iemand die waarde hecht aan een luxe hotelervaring op centrale locaties in de stad, maar tegen een betaalbare prijs.

In samenwerking met het campagnebureau KesselsKramer werd de behoefte uitgesproken dat er passende online advertising campagnes moesten worden ontwikkeld die aansluiten op het leven van de moderne reiziger. Er was behoefte aan brand awareness maar ook het behalen van doelstellingen aan de hand van activatiecampagnes.

Portland & Benjamin heeft drie verschillende soorten social advertising campagnes uitgevoerd, bestaande uit video en iedere campagne met een eigen doelstelling. Per campagne zijn verschillende relevante doelgroepen wereldwijd bereikt om awareness en activatie doelstellingen te behalen.

Citizens of DC

Midden in de Corona pandemie zijn er portretten gemaakt van drie inspirerende makers in Washington DC. Wie zijn ze, wat doen ze en wat zorgt ervoor dat zij DC tot leven willen wekken en hen verbindt. Met deze videoserie hebben we de hotelgroep, samen met het campagnebureau KesselsKramer, ondersteund bij het online verspreiden van deze ‘mood’ video’s bij specifiek getarget op de mensen van Washington DC.

Kitchen take-over

CitizenM locaties in Rotterdam en Amsterdam beschikken over kwaliteitsrestaurants. Ter promotie hiervan werden bekende chefs uitgenodigd om een ‘Kitchen Take-over’ te doen. Door in de omgeving deze ‘takeovers’ te adverteren via Facebook en Instagram hebben we personen aangezet tot het boeken van een arrangement.

Goodbye 2020, Hello 2021

De hotelketen wilde op passende wijze afscheid nemen van het ‘Coronajaar’ 2020 en daarmee het nieuwe jaar hoopvol inluiden. Portland & Benjamin heeft hun Goodbye 2020 – Hello 2021 hiervoor gedeeld bij personen met de interesse in hospitality, reizen en andere belangrijke criteria.

Omhoog Sleep Bekijk