Branding en product fotografie Oslo Skin Lab

Als vaste paid advertising partner voor OsLo Skin Lab ontwikkelen we al ruim een jaar lang alle betaalde advertentiecampagnes van het bedrijf. De focus hierbij ligt op performance marketing: het ontwikkelen van sales of andere conversies.

Na de inzet van verschillende advertentievarianten kwamen we na een analyse tot de conclusie dat we met behulp van nieuw beeldmateriaal doelgroepen konden bereiken die nu, in ieder geval qua beeld, lang niet altijd direct aangesproken werden.

Samen met Oslo Skin Lab ontwikkelden we een creatief contentplan om een diversere en inclusievere beeldbank te creëren. Met behulp daarvan konden we nog gerichter paid ads-campagnes inzetten voor de Nederlandse markt.

In samenwerking met fotograaf en videograaf Yvet van der Naalt hebben we in twee dagen tijd en met verschillende modellen en settings een studioshoot neergezet waaruit een grote serie profiel- en productfoto’s en short video’s is ontstaan. Direct inzetbaar voor allerlei type media en paid advertising campagnes. 

Omhoog Sleep Bekijk