Beyoncé ‘Renaissance’ album campagne

Haar eerste solo-album sinds “Lemonade” (2016) is een echte dansplaat geworden die teruggrijpt naar de dance- en housemuziek van de jaren 80 en 90. Portland & Benjamin mocht in opdracht van Sony Music de aankondiging én release van deze muzikale mijlpaal door heel Nederland onder de aandacht brengen.

Samen met Sony Music hebben we de ‘hotspots’ en meest diverse locaties in de Randstad in kaart gebracht. De geografische selectie hebben we op basis van selectieve druktebeelden (parken, stranden, stations) en activiteiten (festivals, uitgaansgelegenheden) als vertrekpunt gebruikt om bereik via Digital Out of Home in te kopen. 

Door op A+ locaties in te kopen op relevante momenten creëren we een kwalitatief en divers bereik

Metrostations, parken, uitgaansgebieden, festivals. Een campagne in de zomerperiode voeren geeft oneindig veel kansen om buiten de deur massa’s personen te bereiken. Dankzij het uitgebreide aanbod aan kwalitatieve en duurzame digitale schermen konden we deze kansen goed benutten. In afstemming met Sony Music hebben we flexibel programmatic in kunnen kopen, zo wisten we tijdens de Pride Amsterdam op piekmomenten op selectieve locaties zichtbaar zijn.

Omhoog Sleep Bekijk