Always-on sales voor hét collageenmerk Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen van het merk Oslo Skin Lab is een hoogwaardig collageenpoeder zonder toegevoegde smaak- of geurstoffen, gemakkelijk te vermengen met alle soorten eten of drinken. Dit beauty supplement bevat slechts één ingrediënt – type 1 gehydrolyseerd collageen.

Het heeft een aangetoonde werking op o.a. elasticiteit en textuur van de huid, rimpels en fijne lijntjes en cellulite.

The Solution™ Beauty Collagen heeft in 2021 de Dutch Beauty Award gewonnen in de categorie Cosmeceuticals. Met dat uitgangspunt en de behoefte van het merk om hoogwaardige social advertising campagnes te ontwikkelen voor de Nederlands markt zijn we aan de slag gegaan.

Met de focus op performance en conversies voeren we op verschillende kanalen doorlopend campagnes uit. De campagnes worden doorlopend geoptimaliseerd op o.a. media-inkoop en content. Daarnaast versterken we de samenwerking tussen het internationale merk en hun influencers door de Influencer-campagnes ook betaald in te zetten.

Als strategisch partner zijn we ook betrokken bij de ontwikkeling van content producties en starten we met Oslo Skin Lab’s entree op de Amerikaanse markt, waarin we onze succesformule gebruiken om campagnes uit te voeren.

Omhoog Sleep Bekijk