Onze aanpak is missiegedreven en gericht op kennis, meetbaarheid en resultaat en een duurzame samenwerking

Portland & Benjamin heeft meer dan tien jaar ervaring als het aankomt op de ontwikkeling van hoogwaardige online marketing campagnes. Dit hebben we gedaan in verschillende strategische en uitvoerende rollen, aan zowel de klant als bureauzijde. Vanuit die ervaring geven we invulling aan drie soorten disciplines.
Wat wij doen
Strategie

Een doordachte strategie vormt de basis voor de executie van een goede campagne. Onze kennis van deze modellen en ruime ervaring in de ontwikkeling van online strategieën zorgen voor maximale impact, van een eenmalige campagne tot een uitgebreide marketing jaarplan.

Online advertising

We voeren volledige mediaplannen uit, van inkoop, optimalisatie tot aan rapportage. Van display en Digital Out Of Home tot aan social media. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat we bijdragen aan je kennis, dat betekent dat we doorlopend kennis en insights zullen delen!

Digital Out Of Home

Je doelgroep buiten op de digitale schermen bereiken, wij nemen de inkoop en rapportage uit handen en zorgen dat jouw merk op iedere wensbare locatie zichtbaar is. 

Consultancy

Dankzij onze kennis en ons netwerk kunnen we onze cliënten op elk vlak ondersteunen. Bijvoorbeeld het (door)ontwikkelen en adviseren over campagnes en content. Of de beste creatieven koppelen om de mooiste uitingen te verzorgen die bij ieder platform en doelstelling passen.

Benieuwd naar onze campagnes?

Omhoog Sleep Bekijk